Padlet.

Padlet és una magnífica opció per poder guardar i compartir diversos continguts multimèdia d'una manera senzilla. Funciona com una pissarra col·laborativa i presenta moltes avantatges dins el camp educatiu. Enguany (2015) duré a terme alguna experiència a l'aula... Ara per ara són projectes... Però per citar-ne qualque projecte ja existent, The Odyssey Time Line (@l_smith) o Indiferencia religiosa.

A continuació trobareu una sèrie d'enllaços a alguns murs de padlet. És complicat trobar-ne sinó es disposa de la seva adreça (url). A més solen esser "murs" un tant personals (habitualment "murs d'aula"). En tot cas, són diversos exemples del que pot fer-se amb aquesta eina, amb l'objectiu de poder anar agafant idees i que cadascú elabori el/s seus propis murs o n'elaborem de nous entre tots i totes (al final de l'entrada trobareu un tutorial de com funciona -és senzill!-).

  • Projectes personals:
- Els rituals de pas a les grans religions del món.
- Frases: El Circo de las Mariposas.
- Festes amb arrel cristiana a Mallorca.
- Hagiografia cristiana (curs 2015-2016)
- Chain Story (col·laboració)

- Tuiteando: cosas curiosas vistas en Twitter.

  • Altres padlet:
- Causas de la indiferencia e increencia religiosa.
- El budisno.
- El hinduismo.
- Friedrich Nietzsche.
- Grècia.
- La Religión del mercado capitalista  y del consumismo.
- Las mujeres y las diferentes religiones.
- ¿Qué sabemos? Catolicismo, protestantismo, judaismo, islamismo.
- Reforma y Contrarreforma.
  • Tutorial


Pots oferir-nos els teus enllaços mitjançant un comentari dins aquesta entrada. Aquests enllaços seran introduits al llistat!