Qui sóc?

Mallorquí d'adopció, vaig néixer a Bilbao el 1980.

Feliçment casat, tinc una nina de set anys. Tots tres, juntament amb dos cans que també són de la família, vivim a Andratx, un preciós i cosmopolita poble del ponent mallorquí.

Acadèmicament, vaig cursar els dos primers anys d'Estudis Teològics al CETEM i posteriorment la Llicenciatura en Ciències Religioses a l'ISUCIR, la qual vaig concloure amb la Síntesi Teològica i la tesi "L'Ensenyança Religiosa Escolar a Mallorca durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939)" el juny del 2005.

En l'actualitat sóc alumne del Grau d'Història, Geografia i història de l'Art per l'UOC. De moment, encantat!

A més de les feines d'adolescència centrades en restaurants de menjar ràpid, he estat becari de l'Ajuntament de Calvià al Casal de Joves de Son Ferrer i al Centre Universitari de Calvià. Durant cinc anys he treballat a la Biblioteca Diocesana de Mallorca assumint diverses funcions i responsabilitats i compaginant-ho dues temporades com a professor d'Auxiliar de Biblioteca i Catalogació a l'associació Aula Cultural.

Autor del Catàleg de Manuscrits del Col·legi de la Sapiència i del Catàleg de llibres de la Sapiència publicats entre 1450-1600, coautor del Catàleg de Certàmens del Seminari Conciliar de Sant Pere i de Els Certàmens del Seminari Conciliar de Sant Pere i col·laborador en la publicació L'eclipsi a la Mallorca de 1905: els observadors estrangers i els seus treballs.

Des del curs escolar 2005-2006 i fins el curs 2016/2017 he exercit la docència com a professor de Religió a l'IES Llucmajor (on he coordinat la Comissió de Convivència i el Servei de Mediació escolar des del curs 2012-2013 i participat en la Comissió d'Activitats Complementàries i Extraescolars des del curs 2005-2006).

Actualment exercesc la docència en Religió a l'IES Marratxí i a l'IES Sant Marçal.

A més a més, actualment som membre de l'Equip de la Delegació Diocesana d'Ensenyament de Mallorca, responsable de la seva web i formador TIC del professorat de Religió de Mallorca.

Les meves aficions són:
  • Viatjar: m'encanta portar motxilla i recórrer món (qualsevol lloc és admirable!). Si hagués d'escollir un dels molts de viatges que he fet, em quedaria amb una ruta pel Perú profund que vaig portar a terme amb un amic durant dos mesos quan tenia dinou anys. Em va canviar la vida!
  • La música: escoltar-ne i crear-ne. Toco la guitarra i el piano. Em considero fan d'Héroes del Silencio, tot i que, amb l'excepció del reggaeton, m'agrada qualsevol música. L'Spotify sempre m'acompanya! ;)
  • La fotografia: amb la meva Canon i el meu trípode intento capturar allò que al nostre dia a dia potser passa més desapercebut. Com exemple, aquesta gota d'aigua caient del grifó!


  • La lectura: mai falta un llibre devora la meva taula. M'encanta llegir obres de filòsofs clàssics i contemporanis i novel·la històrica (és una manera de viatjar a móns desconeguts bastant econòmica!).
  • El cinema i les sèries: el setè art em fascina. No em direu que "Los juegos del hambre" o "Juego de Tronos" no són una gran al·legoria del nostre món? Ens diuen tant!